Premis 2016

Entre totes les propostes seleccionades per a participar en la mostra d’arts escèniques, el jurat del Besmina en triarà les guanyadores, a qui atorgarà els següents premis (que seran lliurats durant el curs 2015-2016):

 

  • Premis convocatòria general Besmina 

Actuació al Centre Cívic Can Felipa

-Actuació un divendres a les 20:00 h.

-Sala d’actes reservada des del dijous fins divendres, per assaig general.

-Amb 2 hores totals de tècnic (per a suport bàsic).

-Actuació a taquilla (amb un percentatge per la cia.).

Recomanem que la cia. guanyadora vingui acompanyada amb un tècnic ja que el tècnic de Can Felipa només disposarà de 2 hores (bàsicament per poder donar assessoria del material del centre). Durant la resta de l’assaig i a l’actuació, la companyia haurà de ser autosuficient per desenvolupar la seva proposta.

Actuació Festival Claca de Llançà

La proposta guanyadora podrà formar part de la programació oficial del Claca ’16 que es realitzarà durant el juliol de 2016 a Llançà (Girona) . Rebrà una aportació econòmica destinada a cobrir les despeses de la companyia. La V edició del Festival Claca d’arts escèniques a l’aire lliure a Llançà (Girona).

  • Premis convocatòria especial CIRC  

La Central del Circ

• La cessió d’una sala a La Central del Circ durant 2 setmanes, del 30 de maig al 10 de juny 2016, sempre i quan la fitxa tècnica de la companyia sigui compatible amb els espais de La Central. Aquesta residència es concretarà a través d’un conveni entre La Central del Circ i la companyia.

• Un acompanyament i seguiment de part de La Central del Circ en el desenvolupament del projecte, tant a nivell artístic com per qüestions de producció i distribució. Aquest acompanyament es pactarà en funció de les característiques del projecte i de les necessitats de la companyia;

Al final de la residència, la companyia seleccionada presentarà el seu treball al carrer el dia 10 de juny en el marc del Festival. L’espai d’actuació serà la Plaça Xavier Nogués. L’organització del Festival aportarà l’equip de so i tècnic, tot i que no es poden assegurar recursos i/o estructures especialitzades (caldrà valorar els recursos en la fase de negociació). L’associació de comerciants Xavier Nogués col•laborarà amb el projecte, aportant dietes pels artistes.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s